Το μενού που επιμελείται ο Executive Chef Θέμης Τσίτσουλας αποπνέει το πάθος για την ελληνική δημιουργική κουζίνα. Ο Chef και η ομάδα του εξασφαλίζουν ένα ιδιαίτερο γευστικό ταξίδι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο φρέσκα τοπικά ελληνικά προϊόντα και δημιουργώντας αυθεντικά μεσογειακά πιάτα με fusion επιρροές.
Η ποιότητα των υλικών, η έμπνευση και η προσήλωση στην λεπτομέρεια αναβιώνουν μοναδικά την ελληνική κουζίνα. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από ελληνικές φάρμες και παράγωγους της ευρύτερης περιοχής.
Η εμπειρία των γεύσεων συμπληρώνεται με ετικέτες από κρασιά του ελληνικού αμπελώνα που έχουν επιλεγεί προσεκτικά αλλά και μια σειρά από ελληνικά αποστάγματα που συνοδεύουν ιδανικά τα θαλασσινά πιάτα. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με λαχταριστές γλυκές δημιουργίες που απογειώνουν τις αισθήσεις.