Γάμοι & κοινωνικές εκδηλώσεις

Το Wellness Santa Hotel αγκαλιάζει κάθε σημαντική στιγμή σας και την μεταμορφώνει σε μία ξεχωριστή, αγαπημένη ανάμνηση.  Εδώ, συνυπάρχουν αρμονικά η πολυτέλεια με την αρχοντική φινέτσα και δημιουργούν ένα εξαιρετικό και ευέλικτο σκηνικό που μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία κάθε είδους εκδήλωση. Στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον συνθέτει για σας μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για τη γαμήλια δεξίωση. Η θέα στη θάλασσα και το βουνό και από μακριά τα φώτα της πόλης, δημιουργούν ένα ψηφιδωτό από μοναδικές εικόνες που θα μείνουν αξέχαστες σε σας και τους καλεσμένους σας. Ο χώρος δίπλα στη θάλασσα διαμορφώνεται ειδικά για τις ανάγκες της κάθε δεξίωσης και μπορεί να φιλοξενήσει ως 300 άτομα. Η κλειστή αίθουσα του ξενοδοχείου, στον 6ο όροφο του κτιρίου, εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον είναι ο ιδανικός προορισμός για έναν χειμωνιάτικο γάμο, ενώ αποτελεί και μία εναλλακτική λύση σε περίπτωση κακοκαιρίας τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευρύχωρη, φωτεινή και ευέλικτη η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει ως 450 άτομα.

Διοργάνωση Γάμων

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τον Γάμο των ονείρων σας!

Στο Wellness Santa Hotel μπορούμε να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε τον γάμο που ονειρεύεστε. Από την πιο minimal εκδήλωση μέχρι την πιο μεγαλοπρεπή δεξίωση, η ομάδα του ξενοδοχείου θα φροντίσει για την κάθε λεπτομέρεια, ώστε εσείς να απολαύσετε κάθε στιγμή της σπουδαίας αυτής μέρας. Η φροντίδα του προσωπικού, η υψηλή αισθητική του χώρου και η λειτουργικότητα των υποδομών λειτουργούν αρμονικά με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας μια σπάνια εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα γάμου που έχουμε ετοιμάσει ή να οργανώσουμε μια εκδήλωση αποκλειστικά για εσάς, όπως την ονειρεύεστε. Το βασικό πακέτο γάμου περιλαμβάνει: Θεματικός στολισμός, Ανθοστολισμός, Ποτό καλωσορίσματος, Δείπνο με κεριά, Γαμήλια τούρτα, Δωρεάν Μεταφορά.
Ο σεφ του ξενοδοχείου και η ομάδα του θα επιμεληθούν το catering της εκδήλωσής σας προσφέροντας αυθεντική κουζίνα υψηλών προδιαγραφών από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, έχουμε τη δυνατότητα προσαρμογής σε ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις για μία απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα γάμου που έχουμε ετοιμάσει ή να οργανώσουμε μια εκδήλωση αποκλειστικά για εσάς, όπως την ονειρεύεστε.

Το βασικό πακέτο γάμου περιλαμβάνει:

Θεματικός στολισμός

Ανθοστολισμός

Ποτό καλωσορίσματος

Δείπνο με κεριά

Γαμήλια τούρτα

Δωρεάν Μεταφορά

” Ο γάμος σας στο Wellness Santa Hotel θα αποτελέσει μοναδικό γεγονός και θα σας γεμίσει εμπειρίες που θα σας συντροφεύουν για μία ζωή.”