Μασάζ Προσώπου & Σώματος.

Μασάζ Προσώπου & Σώματος

Απολαύστε μία ολοκληρωμένη σειρά από χαλαρωτικά και θεραπευτικά μασάζ προσώπου & σώματος στις ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες του Spa & Health Club.

Σουηδικό

Ένα παραδοσιακό χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα που στοχεύει στην ξεκούραση του σώματος αλλά και την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους. Μια ευεργετική πολυτέλεια για απόλυτη απόλαυση.

Deep Tissue

Το βαθύ μυοχαλαρωτικό μασάζ ενδείκνυται για την έντονη μυϊκή καταπόνηση. Ανακουφίζει από την ένταση και το stress ασκώντας πίεση σε όλο το σώμα. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης αναζωογόνηση, τόνωση και χαλάρωση και η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

Αθλητικό

To sports μασάζ είναι η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς του σώματος μετά από φυσική δραστηριότητα. Ανακουφίζει από τους πόνους, τονώνει την κυκλοφορία και εμποδίζει τους τραυματισμούς.

Θεραπευτικό

Αρμονικό, εξισορροπητικό μασάζ από ειδικό θεραπευτή που ανακουφίζει και σταδιακά θεραπεύει ασθένειες του αυχένα, της πλάτης, της μέσης και άλλων περιοχών του σώματος που προέρχονται από το άγχος, την καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης.

Ταϋλανδέζικο

Αυτό το μείγμα κινέζικης και ινδικής παραδοσιακής ιατρικής αποτελεί ολιστική θεραπεία, ανακουφίζοντας το σώμα και ενισχύοντας το νου. Μειώνει το άγχος, βοηθάει στη διαύγεια του πνεύματος και την ελαστικότητα του σώματος χαρίζοντάς ευεξία και αυτοπεποίθηση.

Πλάτης – Αυχένα

Ένας συνδυασμός χαλαρωτικών κινήσεων βοηθούν το σώμα να αποβάλει όλες τις εντάσεις που συσσωρεύονται στην πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους σας αφήνοντάς σας χαλαρούς και ξεκούραστους.

Κεφαλής

Αγχολυτικό μασάζ με θεραπευτικά έλαια που τονώνει τους μυς του προσώπου, θρέφει το τριχωτό της κεφαλής και ανακουφίζει από την καταπόνηση των ματιών, τους πονοκεφάλους και την αυπνία. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται ευεργετούν όλο το σώμα και ενισχύουν την αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας

Ποδιών – Πελμάτων

Ένα ευεργετικό μασάζ στα πέλματα των ποδιών που ενεργοποιεί τις λειτουργίες του σώματος, εξισορροπεί και χαλαρώνει, προσφέροντας ενέργεια και αρμονία στο σώμα και το πνεύμα. Οι ειδικές πιέσεις και μαλάξεις σε πέλματα και γάμπες κινητοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και απελευθερώνουν την ένταση μέσω του νευρικού συστήματος.

Κυτταρίτιδας – αδυνατίσματος

Το μασάζ αποτελεί ένα ισχυρό όπλο κατά της κυτταρίτιδας αλλά και της κατακράτησης υγρών. Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και απομακρύνει τις τοξίνες του σώματος και χαρίζει ελαστικότητα. Απολαύστε τη μοναδική αυτή περιποίηση και δείτε το δέρμα σας να αλλάζει!