Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Εξασφαλίστε την επιτυχία των εταιρικών σας εκδηλώσεων.

Το Wellness Santa Hotel διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που το αναδεικνύουν σε κορυφαίο συνεδριακό προορισμό στη Θεσσαλονίκη και αλλά τη Β. Ελλάδα.

  • Πλούσια υποδομή με υπέροχες αίθουσες ειδικά σχεδιασμένες για να φιλοξενήσουν και εκδηλώσεις κάθε είδους
  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες και εξοπλισμό που μπορούν να υποστηρίξουν από απλές εταιρικές συναντήσεις ως τα πιο απαιτητικά συνέδρια
  • Έμπειρη και ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα επαγγελματιών που αναλαμβάνει την οργάνωση και υλοποίηση της κάθε εκδήλωσης
  • Στρατηγική θέση δίπλα στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο αεροδρόμιο με όλες τις επιλογές πρόσβασης
  • Δυνατότητα δημιουργίας ειδικού menu προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης

Ο απόλυτος συνεδριακός προορισμός

Ένα πετυχημένο συνέδριο οφείλει να προσφέρει στους συμμετέχοντες μία μοναδική εμπειρία. Στο Wellness Santa Hotel η εμπειρία αυτή ξεκινάει από την τοποθεσία του ξενοδοχείου που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, δεδομένου ότι βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Μακεδονία και λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Συνεχίζει με τους 9 εντυπωσιακούς, άνετους και αποκλειστικούς χώρους που φιλοξενούν ως 600 σύνεδρους και έχουν έναν κοινό παρονομαστή: λειτουργικότητα, κομψότητα και πολυτέλεια -ορόσημο της φιλοξενίας που προσφέρει το Wellness Santa Hotel.

Όλες οι αίθουσες διαθέτουν τεχνολογία αιχμής και προηγμένο εξοπλισμό, με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, συστήματα video, αναπαραγωγής ήχου καθώς και δυνατότητα e-conference. Το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει συνεχή υποστήριξη με τεχνικές, γραμματειακές αλλά και μεταφραστικές υπηρεσίες και διασφαλίζει την άψογη οργάνωση και λειτουργία της εκδήλωσής σας.

Ο executive chef του ξενοδοχείου και η ομάδα του έχει δημιουργήσει μία σειρά από coffee και lunch break menu που προσαρμόζονται ανάλογα με το θέμα και την περίσταση. Με τον τρόπο αυτό, ενισχύεται γευστικά η εμπειρία των συμμετεχόντων.

To Wellness Santa Hotel συγκεντρώνει όλα αυτά που χρειάζεται για να χαρακτηριστεί ως ένας ιδανικός προορισμός εκδηλώσεων: τον απόλυτο σχεδιασμό, την καινοτομία και τις υπηρεσίες 5 αστέρων που θα κάνουν την εκδήλωσή σας, αξέχαστη.