Διαμονή

Πολυτελές και επιβλητικό, αναβιώνει την αίγλη των αριστοκρατικών τουριστικών θέρετρων της δεκαετίας του 60’, ενώ συγχρόνως αποτελεί μία όαση ηρεμίας, αξεπέραστου στυλ και εξαιρετικής φιλοξενίας. Μοναδικά διακοσμημένο με εντυπωσιακούς πολυέλαιους που εναρμονίζονται με το χώρο πλημμυρίζοντάς τον με φως, αναφορές μπαρόκ και πινελιές μεσογειακής αρχιτεκτονικής, το νέο πολύτιμο απόκτημα του Wellness Santa Hotel, είναι ένας ιδιαίτερος, μαγευτικός προορισμός.

Είναι τοποθετημένο πάνω στην αμμώδη παραλία της περιοχής, με εξαιρετική κουζίνα, υπηρεσίες “wellness spa” υψηλών προδιαγραφών και μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας που θα σας μαγέψει και θα σας δώσει μία αίσθηση μοναδικότητας.

To ανακαινισμένο Wellness Santa Hotel Classic κυριαρχεί στο μαγευτικό φυσικό τοπίο και αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό διακοπών για όσους αναζητούν την άνεση, την απόλαυση και την πολυτέλεια. Διαθέτει εναλλακτικούς τύπους πολυτελών δωματίων διακοσμημένων με ένα αξεπέραστο κλασσικό στυλ, μπαρ με μοναδική προσωπικότητα, εστιατόριο με μεσογειακή και διεθνή κουζίνα όπως και δική του αυτόνομη αυλή για barbeque και ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Αυτό το καλοκαίρι ζήστε με την οικογένειά σας την εμπειρία των all-inclusive διακοπών σε ένα περιβάλλον κομψότητας και ξεγνοιασιάς

H Θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής